Mange loppefund i Strøby Idrætscenter

Masser af lopper i idrætscentret

Hallen var sidste år pakket med alskens gode loppefund og mange kiggede indenfor, da Sol over Stevns Støtteforening arrangerede loppemarked i Strøby Idrætscenter. (Foto: Klaus Slavensky)

Strøby Egede: Igen i år arrangerer Sol over Stevns Støtteforening indendørs loppemarked i Strøby Idrætscenter. Der sker lørdag den 1. april, hvor der vil være adgang mellem kl. 10-15.

Sidst, der blev inviteret til loppemarked til fordel for Sol over Stevns, var i 2021, hvor folk fra hele Stevns valfartede til Strøby Idrætscenter og gik på opdagelse i de i omegnen af 100 loppestande. Et tilsvarende antal stande har meldt sig klar til at fylde hallen op i år, og her kan man finde masser af genbrugsguld fra private, som har tømt ud i gemmerne.

– Børn og barnlige sjæle kan boltre sig i ”børnehjørnet”, hvor der blandt andet vil være mulighed for at lave gymnastik og udfolde sine kreative talenter, fortæller en af tovholderne Camilla Larsen.

Dagen igennem vil der være mulighed for at købe mad, kaffe, øl og lidt til den søde tand i Café Ovenpå. Så kig endelig forbi og gør et godt fund. Såvel indgang som parkering er gratis.

Der er for øvrigt stadig enkelte ledige stande, der koster 100 kroner stykket. For yderligere informationer kan mail sendes til kontakt@soloverstevns.dk.

rmh