Lokale organister giver koncert

»4 hænder og 4 fødder« kalder de sig – duoen, der består af de lokale organister: Niels Andersson fra Valløby og Store Tårnby kirker og Vibeke Vanggaard fra Strøby Kirke. Den finder sted på fredag 6. februar kl. 17.00 i Strøby Kirke.

De er således ansat i samme pastorat, men har vidt forskellig baggrund. Niels Andersson har i mange år været freelance jazzpianist, mens Vibeke Vanggaard er klassisk uddannet orgelsolist. De to har sammensat et program hvor stilarterne blandes og udfordrer hinanden. Ved koncerten bliver der spillet både klassisk og jazz. De spiller orgelmusik for »4 hænder og 4 fødder«, musik for klaver og orgel sammen og musik for synthesizer og orgel.

Koncerten skulle være afholdt i november, men måtte aflyses, da Vibeke Vanggaard kort forinden kørte galt med bil. Heldigvis er hun nu frisk igen og stiller op til at gennemføre den annoncerede koncert.

Der er fri entré til koncerten, og alle er velkomne. Efter koncerten er der mulighed for at deltage i fællesspisning i Kirkeladen. Prisen er 50 kroner for maden. Ønsker man at deltage i måltidet, skal man tilmelde sig på kirkens kontor på tlf. 5657 7114 eller e-mail lkrj@km.dk.