Kom og prøv kræfter med krolf i Rødvig Krolf

Kom og prøv kræfter med krolf i Rødvig Krolf
Foto: Kristian Buchmann

Rikke

Rødvig: Godt humør, kaffe på kanden og gratis instruktion i krolf er hovedingredienserne i Krolfens Uge, der i uge 21 fejres i hele landet. Her kan alle komme forbi og prøve krolf, der er populært som aldrig før. Sporten kræver ikke specielle forudsætninger at være med til – hverken teknisk eller formmæssigt, der er plads til alle.

Rødvig Krolf holder Åbent Hus den 21. maj mellem kl. 10 og 14 på krolfbanen ved Sydstevnshallen i Rødvig, hvor alle gratis kan prøve kræfter med den populære sport, der nu spilles i næsten 200 idrætsforeninger.

– Vi har et godt fællesskab i foreningen, men vi har altid plads til flere, og det her er en god måde at både at prøve sporten og at hilse på os i foreningen, for at se om det er noget. Vi glæder os hvert fald til at tage imod nye spillere – også dem der bare er lidt nysgerrige, siger Bent Højmann fra Rødvig Krolf.

Arrangementet er en del af Krolfens Uge, som arrangeres af Dansk Arbejder Idrætsforbund, hvor 26 foreninger i hele landet holdet Åbent Hus for at få flere i gang med sporten.

Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op med godt humør.

Hvad er krolf?

Spillet er en mellemting mellem kroket og golf, hvor der spilles på et fritliggende græsareal på cirka en halv fodboldbane.

Her bruges køller, som man kender det fra kroket – men i stedet for buer, spiller man på huller.

Banen består af 12 huller, som det gælder om at gå igennem med færrest mulige slag.