Kendt ansigt involveret i arbejdsulykke

Rødvig: Freddie Larsen, der ejer Rødvig Autoshop, var ombord i den lægehelikopter, der tirsdag eftermiddag landede på Vinkelvej i Rødvig, da der klokken 13.24 løb en anmeldelse ind om en voldsom arbejdsulykke hos Rødvig Autoshop.

Freddie Larsen er et kendt ansigt i Rødvig og store dele af kommunen, da han tillige er formand for Rødvig Borgerforening. Den 60-årige mekaniker blev ifølge politiet klemt mellem en bil og en lift på sit værksted.

Bil stod i gear

Onsdag morgen kan Simon Schwaner, der er politiets kommunikationsmedarbejder, supplere med, at ulykken er sket i forbindelse med, at mekanikeren har haft en 59-årig kvindelig kunde fra Stevns på værkstedet.

I forbindelse med at han skulle tjekke en motordel, havde han bedt hende om at starte motoren.

– Kunden har ifølge det oplyste forsøgt at starte bilen, mens den stod i gear. Derved har bilen givet et hop fremad, og mekanikeren er kommet i klemme mellem bilen og en lift, siger Simon Schwaner til DAGBLADET.

Arbejdstilsynet blev umiddelbart efter ulykken tilkaldt og har været på værkstedet, hvor arbejdsulykken fandt sted, for at optage en rapport over hændelsesforløbet.

Tilstanden

Den 60-årige mekaniker og formand for Rødvig Borgerforening blev tirsdag eftermiddag fløjet til traumecentret på Rigshospitalet.

Freddie Larsens kone: Anna oplyser til DAGBLADET, at hendes mand er blevet opereret, og blødningen er blevet stoppet, men at han stadig ligger i respirator. Hun var onsdag formiddag på vej ind Rigshospitalet for at være ved sin mands side.

Læs mere i DAGBLADET Køge onsdag