Karsten Skov ny V-formand

Karsten Skov ny V-formand

KlausS

Til venstre er nyvalgt formand for Venstre Stevns, Karsten Skov. Til højre er den afgående formand, Birger Hauge. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Hårlev: Efter knap halvandet år på formandsposten i Venstre Stevns valgte Birger Hauge tirsdag aften at takke af:

– Da jeg blev valg på den ekstraordinære generalforsamling i efteråret 2016, sagde jeg, at hvis medlemmerne ønskede det, ville jeg blive siddende til efter kommunalvalget i 2017. Det løfte har jeg holdt, og jeg overlader derfor nu stafetten til den næste i rækken, sagde Birger Hauge.

Med applaus og uden modkandidat blev næstformanden, 51-årige Karsten Skov fra Strøby Egede, valgt som ny formand.

Sydstevns skal genvindes

– En svaghed er, at vi nok ikke er så synlige i det sydlige Stevns. Det skal vi have gjort noget ved, sagde den nyvalgte formand, som også erkendte at han selv havde været mest synlig i den nordlige del af kommunen, hvorfra han hver dag pendler til København, hvor han er bankansat og arbejder som afdelingsdirektør i storkundeafdelingen, herunder med strategi og optimering.

Han er gift og har tre børn på henholdsvis 14, 18 og 21 år.

– Bestyrelsen skal støtte op om kommunalbestyrelsesgruppen, og vi skal markere os udadtil, og så skal vi i bestyrelsen støtte op om, hvad vi foretager os syd. Vi skal have Venstre tilbage på Stevns, fastlog Karsten Skov.

Tre nye i bestyrelsen

Nu tidligere bestyrelsesformand Birger Hauge samt bestyrelsesmedlemmerne Inger Brøndsted og Tom Bang Hansen ønskede ikke genvalg.

Istedet blev Rasmus Hoffmann-Hansen, Carl Skou og Karsten Smith valgt ind i bestyrelsen. Desuden blev Bjarne Bladt Hansen, Helle Lindner Nielsen og Bo Henriksen alle genvalgt.

Som suppleanter valgtes Ruben Lykke Petersen, Hans Peter Michaelsen og John Dalsgaard Jensen.

rmh