Julenisser, julesjov og coronahalløj

I Julelampens Coronoskær
Holdet bag Stevns Friluftsscenes julekabaret gør klar til forestilling næste weekend. Presefoto

Næste fredag går det løs med julenisser, julesjov og coronahalløj. Det sker, når Stevns Friluftsscene har premiere på årets juleforestilling, der med inspiration fra et gammelt julehæfte – som engang var en uundværlig del af julen i ethvert dansk hjem – har fået titlen: I Julelampens Coronaskær.

Juleforestillingen er en helt nyskrevet julekabaret, der tager corona under kærlig og humoristisk behandling. Selvfølgelig i stærkt samspil med julenisser, julehygge, (jule)sange, et par mexicanere og alt derimellem, som det på finurlig vis hedder i indbydelsen fra Friluftsscenen.

"Holdet melder klar til en fantastisk, formidabel, sjov, festlig, lettere vanvittig, men også eftertænksom og vedkommende julekabaret. Glæd jer således til at møde et par mexicanere, en lettere forvirret testperson, en mundbindshærget nissebande, en desperat datter, to skønne hjerteveninder, en veloplagt vært og mange mange flere“, skriver Friluftsscenen, som desuden lover gensyn med velkendte ansigter, der har øvet ihærdigt på rollerne.

– Så vi garanterer topunderholdende julesjov og -ballade. Så kom frisk og glad til et par underholdende timer i hyggeligt corona-juleselskab, lyder opfordringen.

Det foregår i Lille Heddinge Forsamlingshus på Skørpingevej 5. Premieren finder sted fredag 2. december kl. 19.30. Desuden er der forestilling lørdag 3. december kl. 19.30 og søndag 4. december kl. 15.00.

Billetter fås på www.stevnsfriluftsscene.dk, på tlf.: 4280 8764 og på mail: billetter@stevnsfriluftsscene.dk. Til og med 29. november har billettelefonen åbent kl. 13-20, mens den fra og med d. 30. november har åbent kl. 9-20.

Billetter, der kun gælder til forestillingen, koster 130 kroner for voksne og 65 kroner for børn under 14 år. Man kan tilkøbe en juleplatte fra Restaurant Harmonien.