Givtig weekend for tre Rødvighold i Fredericia

Tre hold fra Rødvig G&I deltog i den forgangne weekend ved landsmesterskaberne i fodbold i Fredericia. Bedste resultat opnåede klubbens U14-hold, der endte som nummer fire efter at have spillet en meget lige kamp om bronzemedaljerne ved det store stævne, som er arrangeret af DGI.

– De seks haller i Fredericia Idrætscenter var fyldt op med kampe både lørdag og søndag, og selv om det i kampens hede selvfølgelig gælder om at vinde, så er oplevelsen i sig selv det hele værd, siger træner og formand for klubben Ralf B. Hansen.

Hans to U14-hold havde to overnatninger i Fredericia fra fredag til søndag, mens klubbens U11-spillere sluttede sig til lørdag formiddag.

Tre skoler i Fredericia var fyldt op med de mange overnattende fodboldspillere fra hele landet, og alle hold blev bespist i Fredericia Idrætscenters store konferencelokale.

Der blev knyttet flere venskaber klubber og spillere imellem, og lørdag aften var alle boldspillere inviteret gratis i idrætscentrets store svømmehal og badeland.

– Det er dejligt, når en lille idrætsforening kan være med til at give sine spillere store oplevelser, lyder det fra Ralf B. Hansen.