En Koppel kigger forbi

koncert: Spilledåsen indleder sin forårssæson med en koncert næste tirsdag 7. februar med soul- og gospeldronningen Marie Carmen Koppel.

Souldronningen giver koncert på tirsdag
Foto: Maria Sattrup / www.vv110.dk
Soul- og gospeldronningen Marie Carmen Koppel gæster Spilledåsen på tirsdag 7. februar. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen

Store Heddinge: Når man siger de to ord: “musik” og “Koppel”, er der i den danske musikverden utroligt mange muligheder. En stor musikalsk familie med musik i alle afskygninger.

Tirsdag 7. februar kl. 20 får Spilledåsen besøg af ét af familiemedlemmerne, når Danmarks ukronede soul- og gospeldronning: Marie Carmen Koppel gæster Snurretoppen i Store Heddinge.

Med sin intensitet og sit nærvær har Marie Carmen Koppel opbygget et fast og trofast koncertpublikum, og som artist har hun altid gået sine egne veje og har med sin styrke, talent og ærlighed altid bevaret sin integritet, hedder det i Spilledåsens præsentation.

Marie Carmen Koppel har gennem årene udgivet ni albums i eget navn. Og på hendes tiende og nyeste udgivelse: Forgiveness er Marie klar med et album, der viser hendes enorme stemmepragt og personlige fortællinger med en ny klang.

På sit nye album har Marie Koppel arbejdet tæt sammen med sin faste pianist: Steen Rasmussen, og sangene er produceret af netop de to. Desuden har de sammen skrevet titelsangen fra det nye album.

Til koncerten vil der være en masse sange fra det nye album, men naturligvis også sange fra hendes store bagkatalog.

Aftenens besætning er – ud over Marie Carmen Koppel – Marco Diallo på trommer, Dan Rasmussen på bas og Steen Rasmussen på keyboards.

Der er stadig billetter, som kan købes på Spilledåsens hjemmeside: www.spilledaasen-stevns.dk, billettelefon 30571999, i Kontorcenteret i Store Heddinge og i Staxen i Hårlev. Billetprisen er for medlemmer 225 kroner, for øvrige 250 kroner.