En aktiv lørdag med motionsløb og loppemarked

En aktiv lørdag med motionsløb og loppemarked

82 løbere var klar til start, da Skelbækløbet 2023 blev skudt i gang. (Privatfoto)

Magleby: Nordstevns Gymnastik og Idrætsforening (NGI) og Skelbæk Friskole var lørdag fælles om at arrangere loppemarked og ’Skelbækløbet’, som er et motionsløb i Magleby og omegn.

Ti minutter før løbsstart var der sørget for diskoteksstemning med god musik, lys og røgmaskine til opvarmningen, som Michelle Damskier og Jesper Routh Rigbolt fra Skelbæk Friskole stod for.

De 82 løbsdeltagere, iført sponsor t-shirts fra Nordea Fonden, var således alle klar, da løbet blev skudt i gang kl. 10.00.

– NGI var de sidste, der var så heldige at modtage t-shirt fra Nordea Fondens løbspulje, da puljen er lukket ned nu. Det betød, at den trykker, der stod for levering af t-shirt, kun havde reststørrelser tilbage og det var dem vi fik, fortæller medarrangør Charlotte Petersen fra NGI, der i den sammenhæng beklager, at der derfor ikke var t-shirts i rette størrelse til alle.

– Vi gjorde det, så godt vi kunne og valgte selv at betale 5.000 kroner, så der også var t-shirt til børnene. Voksne betalt 100 kroner for deltagelse og fik en lækker t-shirt til en værdi af 300 kroner, mens børn under 18 år betalte 50 kroner og fik en lækker t-shirt til en værdi af 150 kroner, forklarer hun.

Efter løbet var der frugt sponseret af Meny Store Heddinge, pølsehorn sponseret af Dagli’Brugsen Strøby og juice sponseret af Netto Store Heddinge til alle løberne, mens der i gymnastiksalen blev afholdt loppemarked.

Der var også fire præmier, en til hver af de fire løbsruter på hhv. 3, 5, 7 og 10 kilometer, og der blev trukket lod mellem deltagerne. Til 3, 5 og 7 kilometer var der sponseret lækker chokolade fra Store Heddinge Vin & Delikatesse, mens der til 10 kilometeren var sponseret et gratis løbsnummer til Gjorslevløbet, som afholdes den 3. juni.

Skelbækløbet 2023

  • 3 km i tiden 25.02
  • 5 km i tiden 30.59
  • 7 km i tiden 39.32
  • 10 km i tiden 43.14

De to tovholdere Michelle Damskier og Charlotte Petersen sender begge en stor tak til alle dem, der gjorde løbet muligt, sponsorer og løbsdeltagere.

rmh

Her ses vinderen af 10 kilometer – og så var han først i mål af alle deltagere. (Privatfoto)