En æra er slut og en ny kan begynde

En æra er slut og en ny kan begynde

Rikke

AOF Østsjællands skoleleder, John Christensen, går på pension og Charlotte Roest overtager roret.

Af Peer Rasmussen

Østsjælland: Det var lidt af en æra, der sluttede den 31. december, da AOF´s skoleleder John Christensen efter 29 års ansættelse stoppede for at hellige sig pensionisttilværelsen.

John Christensen blev ansat hos AOF Haslev, som det hed dengang, i december 1992.

– Fra da og frem til nu er AOF stille og roligt vokset med mange forskellige aktiviteter. Hele vejen igennem årene har vi prøvet at tilpasse os, hvad der var interesse for i befolkningen, beretter John Christensen.

Udvidelser

Gennem årene er det, der i december 1992 hed AOF Haslev vokset til det, som i dag hedder AOF Østsjælland, hvilket især skyldes John Christensens arbejdsomhed og ihærdighed.

For omkring 15 år siden kom AOF Rønnede med ind under afdelingen i Haslev, så man kom til at dække Faxe Kommune.

John Christensen har indtil videre ingen planer for tilværelsen som pensionist. (Foto: Peer Rasmussen)

– Senere kom Stevns Kommune med og for fem år siden kom Vordingborg Kommune med. Det blev et stort område med cirka 100.000 mennesker. AOF Østsjælland dækker 47.000 husstande, oplyser John Christensen, der bliver 68 til sommer.

Ildsjælen fra Tappernøje

Ny skoleleder for AOF Østsjælland bliver den 51-årige Charlotte Roest fra Tappernøje, hvor hun bor med sin mand og to børn. Familiens ældste barn er flyttet hjemmefra.

– Min mand og jeg har haft en bagerforretning sammen, og jeg er uddannet konditor. På grund af en arbejdsskade, var jeg nødt til at omskole mig. Her i sommer blev jeg færdig med en uddannelse som administrationsbachelor, og det har givet mig en masse muligheder, fortæller hun.

Charlotte Roest glæder sig meget til jobbet som skoleleder for AOF Østsjælland. Hun går meget ydmygt ind til jobbet. Foto: Peer Rasmussen

– Da jeg så jobbet som skoleleder hos AOF Østsjælland, syntes jeg det lød enormt spændende. Jeg glæder mig meget til jobbet og jeg er meget stolt over at have fået det. Jeg går også ind i arbejdet med en stor ærefrygt, for det er et par store sko, jeg skal fylde ud, når John Christensen stopper, siger hun med entusiasme i stemmen.

Charlotte Roest har siden begyndelsen af december været i praktik hos John Christensen.

Charlotte Roest sidder i øvrigt også i Næstved Byråd for Socialdemokratiet, hvor hun blandt andet er formand for Beskæftigelses- og Rekrutteringsudvalget.