Efterskole indbyder til fodboldstævne

Foto: Daniel Rye

To store haller skal ikke have lov til at stå ubemærket hen. Det mener de på Gymnastikefterskolen Stevns, der bruger hallerne i stor stil i det daglige, men finder det oplagt at åbne dørene og invitere indenfor på arrangementer i weekenden. Det er skolens fodboldlinje, der har fået ideen til et indendørs fodboldstævne.

– Vi har nogle rigtig gode faciliteter i form af to store haller, som er oplagte for et indendørs fodboldstævne, så det skal naturligvis udnyttes, fortæller Mads Beierholm, der er lærer på Gymnastikefterskolen Stevns og står i spidsen for skolens fodboldlinjefag.

Fodboldstævnet afholdes søndag 15. januar med start kl. 10.00 på Gymnastikefterskolen Stevns. De inviterede er egnens hold i U11/U12 og U13/U14 piger og drenge i A og B-rækkerne.

– Der vil være flotte præmier til første, anden og tredjepladsen, og derudover vil der være spurtpræmier til et flot mål, en lækker finte eller en flot redning, lover Mads Beierholm.

Tilmelding til stævnet skal ske senest torsdag 15. december via www.indefodbold.dk. Alternativt kan man tilmelde sig ved at sende en mail til kontor@gymnastikstevns.dk.