Direktør stopper i Stevns Kommune

Direktør stopper i Stevns Kommune
Direktør Ellen Hvidt Thelle – forlader Stevns Kommune med udgangen af juli. Foto: Erik Nielsen

Stevns Kommunes direktør for områderne Arbejdsmarked, Teknik & Miljø samt Erhverv, Fritid, Kultur & Turisme: Ellen Hvidt Thelle har fået nyt job og stopper derfor i Stevns Kommune med udgangen af juli.

Ellen Hvidt Thelle fortsætter i stedet som direktør i Egedal Kommune, hvor hun fra 1. august skal være ny by- og erhvervsdirektør.

– Ellen Hvidt Thelle kommer med en erfaring og en virkelyst, som jeg ikke er i tvivl vil kunne bidrage positivt til udviklingen af Egedal Kommune. Jeg glæder mig naturligvis over, at vi i Egedal har kunne tiltrække en sådan kapacitet, og jeg ser frem til et givtigt samarbejde, siger borgmester Vicky Holst Rasmussen (S).

– Vi er kede af, at samarbejdet med Ellen stopper nu, men ønsker hende alt mulig held og lykke på den videre færd. Nu forestår en proces her i Stevns, hvor vi skal afklare vores fremtidige organisering, og det ser jeg frem til, siger kommunaldirektør Henrik Nielsen i Stevns Kommune.

Han vil selv være kontaktperson for områderne Arbejdsmarked, Teknik & Miljø samt Erhverv, Fritid, Kultur & Turisme i overgangsperioden, indtil der er fundet en afklaring af kommunens fremtidige organisering på direktionsniveau.

Ellen Hvidt Thelle er 51 år og kom til Stevns Kommune 1. maj 2021. Hun har i sin ansættelse især været en aktiv drivkraft i kommunens bestræbelser på at stoppe dumpningen af slam i Køge Bugt i forbindelse med Lynetteholm-projektet.