Dansk-russisk duo fejrer kyndelmisse

Dagene længes, vinteren strenges - og Nikolaj Skaaning og Tatiana Kisselova giver kyndelmissekoncert i Sankt Katharina Kirke på søndag.
Dagene længes, vinteren strenges – og Nikolaj Skaaning og Tatiana Kisselova giver kyndelmissekoncert i Sankt Katharina Kirke på søndag.

Søndag 29. januar kl. 15.00 byder Store Heddinge Sogns menighedsråd og Rotary Store Heddinge på en kyndelmissekoncert i Sankt Katharina Kirke. Her kan man møde det veloplagte makkerpar: Nikolaj Skaaning og Tatiana Kisselova, der begge er kendte ansigter i musiklivet på det østlige Sjælland.

Nikolaj Skaaning er uddannet på musikkonservatoriet med slagtøj som hovedfag, og det har givet ham opgaver i flere symfoniorkestre, på teatre og på Roskilde Festival sammen mange store navne bl.a. Ekkozone. Men også som pianist er han meget benyttet sammen med Erann DD, Kirsten Siggaard, Gorm Hovaldt og sangerinderne fra Bakkens Hvile. Til daglig underviser Nikolaj og er korleder for bl.a. Diva-koret i Køge, ligesom han er ansat som organist i Hårlev og Varpelev kirker. Det er baggrunden for, at man sagtens kan finde ham som entertainer og ildspyende musiker til fest en lørdag aften for så søndag morgen at spille Grundtvigs salmer til gudstjenesten.

Tatiana Kisselova er født i Ural i Rusland, hvor hun er uddannet sangerinde og pianist. Hun har boet i Danmark siden 1995. Tatiana forener en række skønne egenskaber, som gør hendes kunstneriske arbejde til en stor oplevelse. Hendes vidunderlige stemme og musikalitet, kombineret med skønhed, charme og et sprudlende humør, griber ethvert publikum om hjertet og efterlader ingen upåvirket. Det er de heller ikke i Ejbykoret, hvor hun er en højt værdsat dirigent.

Ved kyndelmissekoncerten kan man opleve duoen i et alsidigt program, der omfatter Mozart, Lehar, Gershwin, Niels Lan Doky, Michael Bojesen, Andrew Lloyd Webber, Tjajkovskij og mange andre.

Billetterne til koncerten koster 100 kroner og kan købes på www.sanktkatharinakirke.dk samt på kirkekontoret eller ved henvendelse hos Jørn Farø, Rotary, på tlf. 9115 89 87. Restbilletter sælges ved indgangen fra kl. 14.30

Overskuddet fra koncerten deles ligeligt mellem Sankt Katharina kirkes årlige julehjælp og Rotarys hjælpearbejde.