Dagli’Brugs skal finde ny uddeler

Brugsuddeler søger ny græsgange
Lars Seehusen – stopper som uddeler i Dagli’Brugsen Hellested. Privatfoto

Efter mere end 20 års virke i Dagli’Brugsen Hellested har brugsuddeler Lars Seehusen valgt at fratræde sin stilling med udgangen af marts.

Han har været ansat i den lokale brugs – der af mange også er kendt som Dejli’Brugsen – siden 2001 og blev med virkning fra 1. januar 2022 uddeler.

– Vi har kun mange lovord at sende Lars afsted med til andre udfordringer og nyt job, og vi vil takke ham for de mange timer i Brugsens tjeneste. Det bliver meget underligt ikke at møde ham i kassen, ude i lageret eller på kontoret, skriver brugsbestyrelsen i et opslag på Dagli’Brugsen Hellesteds facebookside.

Her kan man videre læse, at bestyrelsen er i gang med at finde en god erstatning:

– Vores kontakter i Coop hjælper os med at finde en ny uddeler, som vil lære os og vores ønsker at kende, og som kan løfte opgaven med at sikre Brugsens overlevelse – og måske finde helt nye veje. Det er vores allerstørste prioritet. Så, Lars: tak for din store indsats – vi ønsker dig al muligt held og lykke!, slutter opslaget.

Der vil være afskedsreception for den afgående brugsuddeler, men datoen herfor var ikke fastlagt ved redaktionens deadline.