Borgermøde om vedvarende energi

Et borgermøde om vedvarende energi finder sted i Sydstevnshallen ved Rødvig mandag 13. februar klokken 18.30-21.

Herudover kan mødet følges online via Stevns Kommunes Facebook-side.

– Har vi et ansvar som borger og som kommune i den grønne og bæredygtige omstilling? Det er et spørgsmål, som måske umiddelbart forekommer let at svare på. Uanset svaret følger der konsekvenser med, og det har vi brug for at tale åbent om, så vi sammen kan finde ud af, hvilken rolle Stevns kan påtage sig?, lyder det fra borgmester Henning Urban Dam Nielsen i en pressemeddelelse fra Stevns Kommune.

Todelt møde

Mødet består af to dele.

Først kommer der en vidensopbyggende, hvor der fortælles om muligheder og begrænsninger i forhold til at producere vindenergi til lands og til vands samt solenergi på land. Hertil kommer European Energy forbi for at fortælle om deres havvindmølleplaner ud for Stevns. European Energy, er en dansk virksomhed, som arbejder med at udvikle projekter til vedvarende energi.

Til sidst er der tid til kommentarer, spørgsmål og debat.

Der er ikke ubegrænsede pladser, og derfor er tilmelding nødvendig, oplyser Stevns Kommune.

Følg mødet online

Hvis man ikke lige har mulighed for at deltage i Sydstevnshallen, er det også en mulighed at følge mødet online via Stevns Kommunes side på Facebook.

Bemærk dog, at det ikke er muligt at stille spørgsmål online på Facebook under selve mødet. Spørgsmål som ikke besvares undervejs i selve mødet, kan efterfølgende sendes til udvikling@stevns.dk.