Blues så det kan mærkes

Foto: Frank Nielsen
Kenn Lending spiller traditionel sydstatsblues, men hans rødder stammer fra stenbroen i København.
Kenn Lending spiller traditionel sydstatsblues, men hans rødder stammer fra stenbroen i København. Frank Nielsen

Tilhængere af den solide bluesmusik, der kan føles helt ind i nervesystemet, bør sætte kryds i kalenderen ud for den sidste aften i januar. Her byder Kulturforeningen Spilledåsen på en dobbelt blueskoncert i Snurretoppen.

Hovednavnet denne 31. januar bliver Kenn Lending, der har været aktiv på den danske musikscene gennem årtier. Han betegnes af og til som en »skandinavisk bluesmand«.

Kenn Lending er gået i samarbejde med trioen: Kent Thomsen på piano, guitar og sang, Niels Nello Mogensen på sang og bas og Henrik Hansen på mundharpe og sang. Trioen – der står for koncertens anden afdeling – vil være kendt fra adskillige andre musikalske sammenhænge: med Esther Brohus, Johnny Madsen, Henning Stærk, Peter Belli og Rivalerne. Afslutningsvis vil trioen og Lendings blues-band i fællesskab runde aftenen af med en jamsession.

Billetter til arrangementet kan købes hos Kop og Kande, Store Heddinge, i Staxens Boghandel, Hårlev, bestilles på billettelefon 30 57 19 99 eller billet@spilledaasen-stevns.dk. Prisen er 175 kroner for medlemmer og 200 kroner for andre.