Bare jeg var ’menighedsrod’ i Stevns!

Det smerter, når gigttilbuddene mangler i Stevns

KlausS

Jeg ville lige nu ønske, at jeg var medlem af et menighedsråd i Stevns og derfor kunne stemme til det valg af en ny biskop i Roskilde Stift som er i gang lige nu.

En af kandidaterne er min gode ven Per Vibskov.

Vel er Per ikke Treenigheden i traditionel forstand, men han er dog ’Blikkenslager – Bassist – og forhåbentlig ny Biskop i Roskilde Stift’. På samme måde kan man også sige Per er ’Præst, provst og Master i ledelse fra CBS’.

Jeg skal ikke gøre mig klog på det teologiske område, hvor jeg er absolut novice, men til gengæld kender jeg Per som et godt menneske. Et menneske med et stort og varmt hjerte, som ydermere har den egenskab, at kunne tale med alle i øjenhøjde – høj såvel som lav. Hans erfaringer med både håndens og åndens arbejde, på gulvet og som leder gør, at jeg ingen betænkelighed har ved varmt at anbefale dem der nu er så heldige at kunne. Stem på Per Vibskov som ny biskop.

Udover sin teologiske bredde har Per sidst i 2021 afsluttet en lederuddannelse – Master i Public Governance – på CBS med et flot resultat. Selvom det kan lyde lidt kedeligt, så er de ledelsesmæssige kvalifikationer – både i praktik og i teori – afgørende, når man skal bestride så vigtigt et hverv som biskop i en så stor organisation som Roskilde Stift er.

Du kan i øvrigt møde Per den 25. april klokken 19 på Cafe Stevnen i Store Heddinge. Jeg glæder mig til at være der.

Vil du vide mere eller er du bare blevet lidt nysgerrig, kan du få meget mere viden om Per på: Pervibskov.dk.

Med kjærlig hilsen

 Jørgen Gregersen

– Tidligere Valløby