Akvareludstilling på Hotherhaven

Akvarelhold udstiller på Hotherhaven

Her ses akvarelholdet, som i disse dage udstiller udvalgte af deres værker på Hotherhaven. (Privatfoto)

Hårlev: Kort efter jul blev FOF’s akvarelhold, der undervises på Mødestedet i Hårlev af Anette Nielsen, kontaktet af Hotherhavens plejecenters køkkenleder, Anne-Marie Thøgersen, med et tilbud om at udstille i spisesalen på Hotherhaven Plejecenter.

Det tilbud takkede holdet ja, for som de fortæller, ville det dels være en god anledning til at vise deres akvareller og desuden en god afslutning på forårets undervisningssæson.

Akvarelholdet mødes med Anette Nielsen mandag formiddage, og de fleste elever på holdet er erfarne malere. Typisk er der en intens fordybet stemning, når eleverne maler.

– Der har i forløbet været fokus på forskellige motiver som landskaber, blomster, opstillinger, dyr, portrætter og mennesker, som deltagerne fortolker ud fra deres stil, fortæller underviser Anette Nielsen som giver individuel vejledning til eleverne.

Akvarelmalerne holdt mandag den 13. marts fernisering i spisesalen på Hotherhavnes plejecenter, hvor man i dagtimerne frem til den 17. april kan se et udvalg af deres fine akvareller.