Velfærdsforskning samles i Sorø

Foto: THOMAS OLSEN
FOTO: THOMAS OLSEN 230215
  RECEPTION FORUD FOR INDVIELSE AF NY FORSKNINGSENHED P UCSJ ANKERHUS - INDVIELSEN VAR F¯RST KL 16, HVILKET MINE FORPLIGTELSER I FORHOLD TIL YNGELPLEJE IKKE TILLOD MIG AT VENTE P.
FOTO: THOMAS OLSEN 230215 RECEPTION FORUD FOR INDVIELSE AF NY FORSKNINGSENHED P UCSJ ANKERHUS – INDVIELSEN VAR F¯RST KL 16, HVILKET MINE FORPLIGTELSER I FORHOLD TIL YNGELPLEJE IKKE TILLOD MIG AT VENTE P.

Den sjællandske velfærdsforskning er nu samlet i Sorø. Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

25 medarbejderne på Forskning og Innovation i UCSJ markerede, at forskningsinstitutionen nu har fået sit eget hus midt i Ankerhus-parken, hvorfra forskning i velfærd og uddannelse for hele Sjælland fremover vil foregå.

Forskning skal helst foregå så tæt på den profession og den uddannelse, som forskningen handler om.

Det er en af de tanker, der ligger bag, at regeringen pr. 1. januar 2013 besluttede, at professionshøjskolerne skulle have en forskningsbevilling. Den bevilling har gjort det muligt at skabe en forskningsenhed i UCSJ, der efter en indledende opstarts-periode på UCSJ-administrationen på Slagelsevej nu er flyttet over i sin egen bygning i Ankerhus-komplekset, hvor også uddannelse i Ernæring og Sundhed holder til.