Løb i dit eget tempo

Der er også et socialt aspekt ved at mødes med andre om en fælles interesse. Foto: Jens Wollesen
Der er også et socialt aspekt ved at mødes med andre om en fælles interesse. Foto: Jens Wollesen All rights reserved! Jens Wollesen +4520471563

Sorø Rotary Klub og PGI Motion vil gerne hjælpe dem i gang, som vil løbetræne – og det kan være både dem, der vil løbe langsomt, og dem der vil løbe i højeste gear. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

De tilbyder derfor en løbetræningspakke og inviterer til et opstartsmøde onsdag den 6. marts klokken 19 på Kulturcafé Ludvig, Ingemannsvej 5 i Sorø.

Aftenen er tilrettelagt af Sorø Byløb v/Rotary og består af indledende løbeteori ved læge Asger Torp Jensen og fysioterapeut Susanne Knudsen.

Derefter orienterer løbetræner Lotte Jørgensen fra PGI Motion om de to ugentlige træningsaftener på mandage og onsdage. Selve løbetræningen starter den 11. marts fra parkeringspladsen ved Sorø Hallen. En del af løbepakkens indhold er, at man også har betalt for deltagelsen i Sorø Byløb lørdag den 25. maj. Tilmelding og betaling skal ske inden foredragsaftenen. Hvis man vil vide mere, kan man læse på hjemmesiden www.soro-bylob.dk.