
Hørkram Foodservice er som en familie, der bliver ved med at bygge til huset for blot at opdage, at de stadig mangler plads.
Udvidelser og byggeri er blevet hverdag.
– Medarbejderne er vant til det. At de måske skal sidde på andre kontorer eller sidde mere snævert i en periode. Det er en fed rejse, vi er på, siger Claus Bredvig til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.
Hørkrams omsætning er vokset til to en halv milliard.
Men skal man illustrere den »rejse«, som Claus Bredvig taler om, så er der andre tal, der bedre kan fortælle historien.
– Vi startede med at bygge 7000 kvadratmeter herude i 1999, siger Preben Kristensen, der er viceadministrerende direktør.
Med i alt 27 år i virksomheden har han det store perspektiv med og har med egne øjne set vokseværket.
I 2012 udvidede Hørkram fra 20.000 til 30.000 kvadratmeter i Sorø.
Når de nuværende udvidelser er færdige vil selskabet råde over 60.000 kvadratmeter bare i Sorø.
Dermed vil Hørkram have næsten tidoblet sit areal i Sorø fra 1999 til 2018, hvor den sidste mursten skal være lagt.
Det jyske center tæt på Århus er også blevet udvidet, så det nu er på 30.000 kvadratmeter.
Men der er ingen planer om at bygge andre steder.
– Vores styrke er, at vi har det hele i ét hus. Når bilerne kører herfra, er de planmæssigt pakket med alt. Vi laver færre fejl på den måde. Det, vi vokser på, er, at vi leverer kvalitet, og vi laver få fejl, siger Claus Bredvig.
Læs hele interviewet i DAGBLADET Ringsted og Sjællandske