Henning Daugaard ny kommunaldirektør i Sorø Kommune

Den 58-årige vicekommunaldirektør fra Frederiksberg tiltræder 1. december.

Henning Daugaard. Kommunaldirektør. Sorø Kommune Sorø Kommune

Sorø Kommunes nye kommunaldirektør hedder Henning Daugaard. Han er 58 år, og kommer fra en stilling som vicekommunaldirektør i Frederiksberg Kommune, hvor han i en periode også har været konstitueret kommunaldirektør. Bag sig har han mange års ledelseserfaring fra blandt andet sundhedssektoren og den kommunale verden. Han er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet.

– Med Henning Daugaard får vi en kommunaldirektør med solid ledelseserfaring, senest fra Frederiksberg Kommune, hvor han har været direktør for både kultur-, social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet. På hele Kommunalbestyrelsens vegne ser jeg meget frem til samarbejdet med Henning, siger borgmester Gert Jørgensen i en pressemeddelelse fra Sorø Kommune.

– Jeg oplever Sorø Kommune som en meget spændende kommune med klare visioner og konkrete mål for, hvad man vil politisk. Det glæder jeg mig til at være en del af at få omsat i praksis, ligesom jeg glæder mig til at bidrage til et godt samarbejde mellem det politiske niveau og den kommunale organisation, siger Henning Daugaard.

– I en kommune som Sorø med mange stærke lokalsamfund kræver det noget særligt af kommunen at være til stede på en relevant måde i lokalsamfundene. Det ser jeg frem til at være en del af, så jeg kan være med til at udvikle kommunen til glæde for alle borgerne i kommunen.

Henning Daugaard tiltræder 1. december og udgør herefter Sorø Kommunes direktion sammen med vicekommunaldirektør Andreas Jegstrup.

Blå bog

Henning Daugaard er født i 1963 i Esbjerg. Han er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet. Efter ca. 20 år i sundhedssektoren, senest som sygehusdirektør og hospitalsdirektør, kom han til Frederiksberg Kommune, hvor han siden 2009 har beklædt en række direktørstillinger og i en periode været konstitueret kommunaldirektør.

Han er gift og har fem børn og to bonusbørn og bor i Greve. Fritiden tilbringer han især med hus, have og familien.