Få bød på erhvervsejendomme

Sorø Kommune vil gerne sælge erhvervsejendommene på Fulbyvej (markeret med rødt), og derfor har fire ejendomme været i offentligt udbud.
Sorø Kommune vil gerne sælge erhvervsejendommene på Fulbyvej (markeret med rødt), og derfor har fire ejendomme været i offentligt udbud.

»Sorø Erhvervspark«. Det lyder umiddelbart flot, men indtil videre går det lidt trægt med kommunens planer for området.

Sorø Kommune vil nemlig sælge erhvervsejendommene på Fulbyvej ved Pedersborg, og derfor har to større og to mindre ejendomme været i offentligt udbud. Én erhvervsejendom har fået to bud, to ejendomme har hver fået et bud og den sidste er der slet ikke budt på. Altså i alt fire bud.

Man havde håbet på at få nogle flere bud, lyder det fra kommunens forvaltning.

Borgmester Gert Jørgensen (K) vil dog ikke kommentere på antallet af bud, og henviser til, at salget af ejendommene skal behandles som et lukket punkt på et møde i økonomiudvalget og senere i byrådet. Han håber dog at få solgt ejendommene.

– Det vigtigste for mig er, at der er vist interesse for ejendommene. Jeg er glad for interessen, men nu skal vi drøfte det i økonomiudvalget og i byrådet. Det handler ikke om mængden af bud og interesse – for mig er det afgørende, at vi får solgt de ejendomme, siger Gert Jørgensen til DAGBLADET og Sjællandske.

Salget af ejendommene skal nu behandles i økonomiudvalget og i byrådet. Hvis nogle af ejendommene ikke bliver solgt i forbindelse med det offentlige udbud, vil de fortsat være til salg.