Eftersøgning slutter nu – med mindre der kommer nye henvendelser

Nicki er sidst set her ved Sorø Sø/Kongebroen. Det var mandag klokken 07. Foto: Ulla Grundtvig Brask
Nicki er sidst set her ved Sorø Sø/Kongebroen. Det var mandag klokken 07. Foto: Ulla Grundtvig Brask

Der var onsdag en stor eftersøgning af 39-årige Nicki i Grydebjerg Skov – med hunde og drone – men altså uden resultat.

Nicki har været efterlyst siden mandag morgen, hvor han ikke mødte på arbejde i Slagelse. Den 39-årige pædagogmedhjælper bor i Sorøs midtby og arbejder i en daginstitution i Slagelse Kommune. Han talte i telefon med en ven sent søndag aften, og han er sidst set mandag morgen klokken 7 ved Sorø Sø nær Kongebroen.

Tom Stysiek, der er politikommissær ved Sydsjællands- og Lollandfalsters Politi, melder, at den fysiske eftersøgning er slut nu.

Politiet genoptager den fysiske eftersøgning, hvis man modtager henvendelser, der kan føre til nye, relevante steder at søge.

– Vi har modtaget et par henvendelser i sagen, og vi har fulgt dem op. Men desværre har de indtil videre ikke ført os til en opklaring, siger Tom Stysiek, der opfordrer borgerne til fortsat at henvende sig, hvis de har oplysninger i sagen om Nicki. Man skal kontakte politiet via 114.

Nicki er 39 år og beskrives som 186 cm høj med langt hår i hestehale. Han var iført gråt joggingtøj og North-face jakke.

Nickis bil er parkeret ved hans bopæl, og hans telefon blev fundet i lejligheden, så politiet har en formodning om, at han befinder sig i Sorø-området.