Atelier Skoven klar med første kultur-tilbud

Musik og teater ude i skoven
Foto: Kenn Thomsen

I adskillige måneder har man kunnet nyde hjemmebag og andre gode sager i Atelier Skoven, men nu er stedets ejere klar til også at vise den anden side af, hvad de gerne vil bidrage med i den tidligere skovriderbolig i Sønderskoven.

Sven Haarder og Christina Meisl er nemlig ikke kun dygtige i et køkken, men også meget erfarne dukkeførere. I mere end 20 år har de stået bag dukketeatret Svantevit. Dertil kommer, at parrets fire børn – i øvrigt i lighed med deres mor – er kompetente musikere.

Tre forestillinger

Tirsdag den 22. november og onsdag den 23. november bliver der i alt tre muligheder for at opleve det ved arrangementet “Fuglesang i skoven”. Tirsdag er det kl. 16.30 og onsdag enten kl. 16.30 eller kl. 19.00.

Efter velkomst og velkomstdrink gælder det først strygerkvartetten Meisl Kvartet bestående af Viola, Karla og Silke Meisl samt Silas Haarder. De vil spille Haydns “Fuglekvartet” samt forskellige danske sange.

Efter en pause er der dukke- og skyggeteaterforestilling med Dukketeater Svantevit. Her er det H.C. Andersens “Nattergalen”, der udgør fortællingen.

Både voksne og børn

Mange forbinder nok dukketeater med forestillinger for små børn, men denne forestilling er i høj grad også for voksne, pointerer Sven Haarder. Og for børn fra syv år.

Billetter til forestillingen kan bestilles på sms 40 29 11 60. Entré er 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn. Atelier Skovens adresse er Næstvedvej 43, Sorø.

Arrangementet er økonomisk støttet af Sorø Kommune via puljen til kulturelle formål.

Mere næste år

Sven Haarder oplyser, at han forventer, at der i det kommende år vil blive flere kulturelle arrangementer i Atelier Skoven:

– Først skal vi lige have gang i noget julestemning i cafeen her i den kommende tid, men vi har jo en bygning, der ligger og venter på at blive indrettet til koncerter og forestillinger. Det “ben” af vores virksomhed vil vi gerne have med, siger han, der i øvrigt er både taknemmelig og glad for den gode modtagelse, som soranerne har givet stedet.