Æresmedlem efter tre årtiers indsats

Hædret efter årtiers indsats

Carsten Petersen er blevet æresmedlem af Landsgardeforeningen. Foto: Peter Andersen

Foto: Peter Andersen

Carsten Petersen har indtil videre kunnet pryde sig med fortjenstmedaljer, erindringsmedalje og udnævnelser til årets leder. Til de mange anerkendelser kan han nu føje endnu en – nemlig Æresmedlem af Landsgardeforeningen.

Carsten Petersen var i hele 32 år en særdeles engageret formand for Ruds-Vedby Garden. Dertil kommer, at han i 1992 tog initiativ til Landsgardeforeningen. Her var han først formand, men efterhånden som foreningen voksede sig større, fik han fem år senere fuldtidsansættelse som foreningens generalsekretær.

Også udlandet

Generalsekretær-stillingen blev nedlagt i 2011, men fire år senere var han igen landsformand, så han nåede at være en aktiv del af Landsgardeforeningen i 23 år.

Det blev også til indsats udenfor landets grænser. 18 år i den nordiske amatørmusikorganisation Musik i Norden, og fem år i organisationen World Association og Marching Show Band.

En fantastisk mesterlærer, et roligt og pålideligt gemyt. Sådan beskrev Landsgardeforeningens formand Benjamin Hansen det nye æresmedlem ved overrækkelsen og tilføjede:

Er stoppet

– Der er ingen mere fortjent til Landsgardeforeningens fineste udmærkelse, .

Med titelen følger et hædersbevis, en medalje i guld samt et spænde.

Det er fire år siden, at Carsten Petersen stoppede som formand for Ruds-Vedby Garden, og han er nu gået “på pension” fra alle sine gardeforpligtelser.