Yoga på Munkekærskolen

Yoga på Munkekærskolen

Første gang er onsdag den 3. maj fra 19:00 til 20:30 ved instruktør Bianca Nielsen. Der bliver otte gange - 16 lektioner. Foto: Solrød Kommune

Solrød: Fra begyndelsen af maj er der mulighed for at prøve kræfter med yoga på Munkekærskolen.

Med Flow og Yogafilosofi møder du en varieret og farverig palet af forskellige yogatraditioner.

Her kombinerer vi klassiske yogastillinger med blide, sanselige bevægelser – alt sammen sammensat i et meditativt flow, som bringer indre såvel som ydre harmoni. Vi arbejder med hele kroppen og du vil gennem de intense men blide og lange bevægelser mærke fornyet styrke, øget fleksibilitet og en større velvære i krop og sind.

Du vil i et trygt miljø få mulighed for at lege med og blive inspireret af yogaens mange alsidige stillinger, som udfordrer din balance, styrke, og udholdenhed, løfter din energi og skaber styrke og mobilitet i muskler og led – alt sammen under kyndig vejledning af underviseren.

Vi afrunder hver dag med blide og lange stræk, der afbalancerer nervesystemer og invitere til at stilne sindet som forberedelse til den afsluttende savasana/afspænding.

Første gang er onsdag den 3. maj fra 19:00 til 20:30 ved instruktør Bianca Nielsen. Der bliver otte gange – 16 lektioner.

Første gang er onsdag den 3. maj fra 19:00 til 20:30 ved instruktør Bianca Nielsen. Der bliver otte gange – 16 lektioner. Foto: Solrød Kommune