Vores Solrød kørt i stilling

Vores Solrød kørt i stilling
Så er holdet sat og kørt i kampstilling til kommunalvalget til november. Foto: Vores Solrød
Så er holdet sat og kørt i kampstilling til kommunalvalget til november. Foto: Vores Solrød

Formand Jannik Skriver Jensen kunne på Vores Solrøds første generalforsamling i sin beretning fortælle, at den nye lokalliste, er kommet rigtig godt fra start:

– Da Christian, Carsten og jeg sidste år besluttede os for at starte denne lokalliste, havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi ville nå så langt som vi er i dag. Både i forhold til medlemmer, følgere på sociale medier og ikke mindst med det stærke hold af kandidater, som vi skal præsentere for jer i aften.

Generalforsamlingen blev afholdt i Aktivitets- og Frivilligcenter og ud over en præsentation af listens økonomi og politiske program, var der også valg til bestyrelsen. Her blev Peder Madsen Pedersen og Per Schmidt Jensen genvalgt, mens Ina Lindemark og Jacob Kock Plinius blev valgt som nye medlemmer. Som suppleanter valgtes Knud Rasmussen og Pernille Stenstrup Christiansen.

Herefter var der opstillingsmøde med indstilling af kandidater til kommunalvalget.

Borgmesterkandidat Christian Nyholm lagde ud med at fortælle, at der har været stor opbakning til VoresSolrød som tværpolitisk lokalliste. VoresSolrød har særligt fokus på at sikre kommunen som det bedste sted at bo og i langt højere grad involvere borgerne i vigtige beslutninger. Håbet er at kunne tiltrække nogle af de vælgere, der ønsker en anden fremtid for kommunen:

– VoresSolrød har ønsket at sammensætte en så bred vifte af kandidater som muligt, både hvad angår køn, alder, erfaring og bopæl. Kandidatlisten vokser fortsat, men i aften vil vi gerne opstille de første ti kandidater, der alle er kendetegnet ved at være ildsjæle, der brænder for at gøre en positiv forskel for kommunens borgere.

VoresSolrød har valgt sideordnet opstilling, hvor det udelukkende er kandidaternes personlige stemmetal, der afgør, hvem der bliver valgt. Rækkefølgen på listen er dog endnu ikke afgjort. De 10 nuværende kandidater er: Christian Nyholm, Ina Lindemark, Per Schmidt Jensen, Jacob Kock Plinius, Jannik Skriver Jensen, Carsten Ring, Bente Dahl Hansen, Knud Rasmussen, Pernille Stenstrup Christiansen og Orla Bakdal.