Video: Han så branden: – Jeg bemærkede himlen var oplyst af en orange glød

Det voldsomt ud og himlen var oplyst af en orange glød, da Havdrup Tennisklub brændte natten mellem lørdag og søndag.

Jeff Duckett har optaget denne video fra branden ved, og han fortæller til avisen:

– Jeg var på vej hjem fra Jersie klokken 2 om natten og kom kørende ad Tykmosevej mod Havdrup, da jeg bemærkede, at himlen var oplyst af en orange glød mod en kraftig røgsky. Den så ud til at komme fra området omkring Havdrup Idrætscenter. Så jeg kørte derned med det samme. Det var dog heldigvis ikke selve hallen, der stod i brand, men derimod tennisklubbens faciliteter, der ligger et stykke væk.

– Jeg ankom i øvrigt samtidig med en anden bil, hvis chauffør havde ringet efter brandvæsenet. Det var der allerede mindst én anden, der havde gjort, så jeg blev dernede til brandfolkene og politiet ankom. Manden i den anden bil kørte op til Skolevej for at lede brandfolkene på vej. Vi kunne desværre ikke være politiet behjælpelig med hensyn til, hvordan branden var opstået. Det må være op til teknikerne at fastslå.

– Men mange i byen har i løbet af søndagen givet udtryk for, at det er meget underligt, at vi har haft så mange brande i Havdrup i løbet af de seneste par måneder. Omvendt kan mere uskyldige årsager heller ikke udelukkes. Tilbage i foråret 1993 brændte den gamle Havdrup-hal ned indvendigt. Den opstod – så vidt jeg husker – på grund af en fejl i et el-anlæg i redskabsrummet midt om natten. Ingen kom heldigvis noget til dengang, og efter en større indvendig genopbygning genåbnede hallen året efter, fortæller Jeff Duckett.