Ny leder til Birkebo Vuggestue og Børnehave

Ny leder til Birkebo Vuggestue og Børnehave

Den 1. maj 2023 kan Solrød Kommune byde velkommen til 36-årige Maria Skjødt Binderup som kommunens nye leder af daginstitutionen Birkebo Vuggestue og Børnehave. Pressefoto

Solrød: Den 1. maj 2023 kan Solrød Kommune byde velkommen til 36-årige Maria Skjødt Binderup som kommunens nye leder af daginstitutionen Birkebo Vuggestue og Børnehave.

Maria Skjødt Binderup har ledelseserfaring med sig i bagagen og har de seneste år været leder i Faxe Kommune. Før det var hun pædagog i både Københavns og Faxe Kommune. Det er et enigt ansættelsesudvalg, der glæder sig til, at Maria Skjødt Binderup starter som institutionsleder af Birkebo Vuggestue og Børnehave.

– Maria er en leder, som er meget opmærksom på værdien af at inddrage alle gode resurser i det fælles arbejde med at skabe de bedste rammer for børnene. Det gælder forældre, medarbejdere og selvfølgelig også børnene. God ledelse, faglig viden og lysten til inddragelse er vigtige forudsætninger for at lykkes med det brede felt af arbejdsopgaver, der er i en daginstitution som Birkebo. Samtidig har jeg store forventninger til Marias bidrag til arbejdet med Solrød Kommunes tværgående indsatser, såsom fx arbejdet med en ny børne- og ungepolitik. Jeg er meget glad for, at Solrød Kommune bliver Marias næste arbejdsplads, og vi glæder os alle til samarbejdet med Maria, siger Jesper Reming Tangbæk, direktør i Solrød Kommune, i en pressemeddelelse.

Han suppleres af Maria Skjødt Binderup, som glæder sig til den nye hverdag i Solrød Kommune:

– Jeg ser utroligt meget frem til at blive Birkebos nye institutionsleder og ikke mindst til at blive en del af Dagtilbud Solrød. Jeg ser frem til at blive en del af et hold, hvor der er store ambitioner på børnenes vegne, og hvor der samarbejdes om at skabe dagtilbud af høj kvalitet for alle børn. Det er min ambition at understøtte den faglige udvikling i Birkebo i tæt samarbejde med medarbejdere og forældre – og dermed skabe de bedste rammer for vores børns trivsel, udvikling, læring og dannelse, siger Maria Skjødt Binderup.

Den 1. maj 2023 kan Solrød Kommune byde velkommen til 36-årige Maria Skjødt Binderup som kommunens nye leder af daginstitutionen Birkebo Vuggestue og Børnehave. Pressefoto