Jersie Hallens nye cafe blev indviet

Der var godt fyldt i Jersie Hallen, da det nye cafeteria blev indviet.
Der var godt fyldt i Jersie Hallen, da det nye cafeteria blev indviet.

Jersie: Glæden var stor, da det ny-renoverede cafeteria i Jersie hallen blev indviet.

Cafeteriet har længe trængt til et ansigtsløft, og er nu blevet malet i nye farver, og har fået nyt køkken, så det er et indbydende og moderne sted at besøge efter sporten.

Renoveringsprojektet er lavet i samarbejde mellem Jersie HK's Støtteforening og Solrød Kommune.

– Vi har fået rigtigt meget for pengene" konstaterede Niels Hörup i sin tale med henvisning til, at Solrød kommune har finansieret halvdelen af projektet, mens Jersie HK's Støtteforening har stået for den resterende del via frivilligt arbejde samt med egne midler og hjælp fra sponsorer. Alt i alt et renoveringsarbejde til en samlet værdi på 600.000 kr. Det er et godt eksempel på hvordan det nye initiativ med Idrætsanlægsfonden kan udmøntes og som et enigt byråd har besluttet skal oprettes som forsøgsordning i 2010 og 2011.

John Kjær Olesen, der er formand for Jersie Støtteforening, roste de lokale håndværkere for at have leveret et superflot stykke arbejde, selvom det meste af arbejdet skulle udføres i sommerferien og fortsatte: Det var vigtigt for os, at få sat gang i renovering – så vi også fremover kan bidrage med klingende mønt fra cafeteriadriften til udviklingen af ungdomsarbejdet Jersie Håndbold klub.