Giv dit input

Frister på det sociale område skal en tur mere i udvalgene

Gå ind på platformen via hjemmesiden www.solsiden.solrod.dk. Foto: Thomas Kellermann

Solrød: Byrådet vil meget gerne have dine input til arbejdet med den overordnede strategi for Solrød Kommunes udvikling og vores nye klimaplan.

Byrådet har en vision om, at Solrød Kommune skal være det bedste sted at leve og bo – og det mål når vi bedst sammen. Men hvordan ser det bedste sted at leve og bo ud for dig? Og hvordan kan vi sammen fortsætte udviklingen af Solrød Kommune? Det har du nu mulighed for at få indflydelse på. Byrådet skal vedtage den nye strategi for kommunens udvikling de næste 10-12 år, det som også kaldes en planstrategi, og så skal vi samtidig lave en ny, samlet klimaplan. Lige nu indsamler vi input til både strategien og klimaplanen, og derfor vil vi gerne høre din mening.

Nu kan du frem til og med den 10. april 2023 komme med idéer og input til planstrategien og klimaplanen til byrådet på Solsiden, der er Solrød Kommunes nye platform for borgerinddragelse.

På Solsiden vil du frit kunne skrive dine input til emner som det gode børneliv, natur og klima og mange andre, lige når det passer dig, ved at gå ind på platformen via hjemmesiden www.solsiden.solrod.dk.