Forvirret person tog i bildøre

Bittert for bilist: Havde fået seks Underberg inden for vesten
Foto: Thomas Olsen

Solrød: Torsdag klokken 22.16 fik politiet flere henvendelser fra opmærksomme borgere, der undrede sig over en fremmed mand, der gik rundt og tog i bildørene på forskellige biler ved Fortunas Have.

Politiet fik i området kontakt til en forvirret, udenlandsk mand, der oplyste en identitet, som han i øvrigt ikke kunne dokumentere i form af nogen som helst identitetsdokumenter.

Den udenlandske mand blev derfor anholdt med henblik på konstatering af hans identitet, idet der ikke var tegn på hverken hærværk eller forsøg på opbrydning af de biler, han havde været i nærheden af.

Ved visitation af manden fandt politiet en bilnøgle til en udlejningsbil, som manden ikke kunne huske, hvor han havde efterladt. Derfor havde han ifølge eget udsagn taget i tilfældige bildøre i et forsøg på at finde sin udlejningsbil.

Politiet fik fredag formiddag manden identificeret som en 25-årig mand fra Spanien, hvis udlejningsbil politiet fandt i området ved Solrød Center. I bilen var identitetsdokumenter til bekræftelse af mandens identitet.

Den 25-årige er ikke blevet sigtet for noget og blev løsladt efter identificeringen, men efterfølgende var politiet ham behjælpelig med at finde ud, om han havde behov for hjælp i anledning af sin forvirrede sindstilstand.