Dennis skal stå i spidsen for produktionen hos Weber

Dennis skal stå i spidsen for produktionen hos lokal industrivirksomhed

Dennis Karstensen. Foto: PR

Erhverv: Dennis Karstensen er ny ansvarlig for produktion hos Saint-Gobain Weber i Karlstrup.

Dennis Karstensen er 56, og han tiltræder den 3. april som Industrial Manager hos Saint-Gobain Weber, der bl.a. producerer mørtel, stolpebeton og gulv-, mur- og facadeprodukter. I sin nye stilling får Dennis Karstensen ansvaret for produktionen på Webers fire produktionssteder i henholdsvis Karlstrup i Solrød Kommune, Galten og Brabrand tæt på Aarhus og Kværndrup på Fyn.

Han har tidligere været i Saint-Gobain koncernen som bl.a. fabrikschef for Ecophon i Næstved, der producerer akustikløsninger, og han kommer nu fra en stilling som produktionsdirektør hos industrivirksomheden Bevola.

Dennis Karstensen er oprindeligt udlært klejnsmed. Efterfølgende har han løbende videreuddannet sig til blandt andet maskintekniker, teknonom og akademiøkonom, ligesom han har en lang række kurser i blandt andet ledelse og strategiudvikling bag sig.

Privat er han gift med Charlotte, som han har to voksne børn med. Han holder af rejser og naturoplevelser og af at være fysisk aktiv gennem løb og cykling. Dennis er bosiddende i Præstø på Sydsjælland.

Dennis Karstensen. Foto: PR