Billeder: Solrød sled for sagen

Foto: Jeppe Lodberg

Absolut ikke overraskende var mesterskabsfavoritterne fra Skovshoved for stor en mundfuld for Solrød Strand Badmintonklub, da næstsidste runde i Badmintonligaens grundspil tirsdag aften blev spillet.

5-1 vandt skovserne på hjemmebane, men solrødderne fik sendt et par signaler om, at det nok ikke lige er dem, Skovshoved skal vælge som, når der skal findes kvartfinalemodstandere.

Felix Burrestedt slog således Christian Lind Thomsen i anden herresingle. På lægterne i tennishallen i Skovshoved sad Solrøds faste damesingle Mia Blichfeldt, og hun kan nok gøre mere ved Natalia Koch Rohde, end den double-omvendte Sandra-Maria Jensen, og Rasmus Fladberg har i første herresingle jo slået Emil Holst så sent som i den individuelle DM-finale, så det kan gøres igen.

I doublerne gjorde Skovshoved rent bord, men Theis Christiansen og Filip Myhren tog et sensationelt første sæt mod verdensstjernerne Carsten Mogensen og Mads Conrad-Petersen, ligesom Lena Grebak/Alex- ander Bond var tæt på at nappe et sæt far Christinna Pedersen/Joachim Fischer.

Skovshoved-Solrød Strand 5-1

HD: Mads Conrad-Petersen/Carsten Mogensen – Filip Myhren/Theis Christiansen 16-21, 21-8, 21-15

2HS: Christian Lind Thomsen – Felix Burestedt 21-7, 14-21, 17-21

MD: Joachim Fischer/Christinna Pedersen – Alexander Bond/Lena Grebak 23-21, 21-11

DS: Natalia Koch Rohde – Sandra-Maria Jensen 21-9, 21-11

DD: Kamilla Rytter Juhl/Claudia Parades – Maja Rindshøj/Line Fleischer 21-9, 21-7

1HS: Emil Holst – Rasmus Fladberg 21-15, 21-16.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg