VKV lagde ud med nederlag

Volleyball: VK Vestsjællands ligamænd tabte første kamp i placeringsgruppen om femte- til syvendepladsen.

VKV lagde ud med nederlag

Rafael Cruz (med ryggen til) og VK Vestsjælland tabte hjemme til DHV Odense.

Foto: John Ringstrøm

Efter nederlag i kvartfinalerne til Ikast KFUM stod den på første kamp i gruppespillet om placeringerne fem til syv for VK Vestsjællands ligamænd.

Hjemme i Korsør-hallen var marginalerne dog ikke med hjemmeholdet, der måtte se sig slået 1-3 af DHV Odense.

– Det var fire tætte sæt, der kunne være gået begge veje. Hvad der lige præcis gjorde udslaget, er svært at sige, men vi havde ikke marginalerne med os, mener VK Vestsjællands træner Daniel Gordon.

De fynske gæster tog første sæt 27-25, mens værterne vandt andet 25-23.

I tredje sæt vandt odenseanerne de afgørende bolde til 25-22, og så skulle vestsjællænderne nappe fjerde sæt for at tvinge kampen ud i et afgørende femte.

Her vandt DHV Odense dog 25-23 og dermed kampen 3-1.

– Det er et godt, ungt hold, men vi har også gode spillere. Og efter en lidt skidt stime med tabte kvartfinalekampe, lignede det i dag (søndag, red.), at vi var nogle, der gerne ville spille volleyball. Vi kunne også slappe af og spille frit, da vi er ude af medaljekampen, mener Daniel Gordon, som trods nederlaget stadig går efter femtepladsen.

– En femteplads giver en seedning til pokalturneringen, og den går vi efter, siger VKV-træneren, der lørdag 1. april møder Gentofte.

Daniel Gordon fandt også plads til at give nogle lidt mere uprøvede spillere chancen. Af dem fik Jesper Christiansen tid på kanten sammen med Rafael Cruz.

– Jesper gjorde, hvad han skulle. Men ingen af holdene spillede markant godt, og der var servefejl fra begge hold, siger Daniel Gordon.

Kampen i tal

Volleyligaen, placeringskamp

VK Vestsjælland – DHV Odense: 1-3

Sætcifre: 25-27, 25-23, 22-25, 23-25

Rafael Cruz (med ryggen til) og VK Vestsjælland tabte hjemme til DHV Odense. Foto: John Ringstrøm