Vejen mod 1. division er åben

Foto: THOMAS OLSEN, John Ringstrøm

Det blev unægtelig en weekend, hvor tingene flaskede sig for Korsør Slagelses håndboldmænd i 2. division.

De er nu avanceret fra at være oprykningsaspiranter til at være oprykningsfavoritter, for de nærmeste konkurrenter til en plads i 1. division, BK Ydun, tabte lidt overraskende lørdag til Hvidovre.

Vestsjællænderne klarede selv skærene med sikker sejr på 33-27 efter 18-14 ved pausen over et hårdt ramt Øresund-mandskab uden at spille sig ud, og nu er de to point foran Ydun med en kamp i baghånden.

– Vi skal til Ydun på onsdag, så der skal den have på alle kontakter, konstaterer Korsør Slagelse-træner Per Sabroe, der også netop har forlænget aftalen med vestsjællænderne for et år.

Øresund stred godt men forgæves fra sig. Gæsterne var på 23-25, men så var det også slut med gaverne fra hjemmeholdets side.

– Vi mangler vores bedste (Nikolaj Schyberg, red.), der er ude med hjernerystelse. Vores normale keeper var også ude og vi fik et par skader mere. Jeg måtte også bruge min hjælpetræner (Thomas Madsen, red.), men det er vilkårene. Det positive er, at vi slap helskindet og med æren i behold, mener Øresund-træner Per Ludvig.