To personer dræbt i bilulykke

Klokken 13.42 onsdag eftermiddag indløb en melding om en voldsom trafikulykke på Holbækvej, der involverede flere fastklemte personer. Politi og redningsmandskab blev straks sendt til ulykkesstedet, som ligger cirka fem kilometer vest for Slagelse på Holbækvej ud for nummer 70.

Redningsmandskabet blev hurtigt klar over, at der var tale om en særdeles voldsom ulykke, da begge biler – især den ene – nærmest var krøllet sammen efter at have trillet rundt og havnet i en grøft.

Hovedvejen var oversået med glas- og bilstumper – og blev da også spærret for al gennemkørsel i cirka to timer.

– To personer har mistet livet, mens tre personer og en hund er kørt til hospitalet, oplyser indsatsleder Rasmus Nielsen fra Sydsjælland og Lolland Falsters politi til Sjællandske.

Han fortæller videre, at de første redningsfolk på stedet forsøgte genoplivning af de dræbte, men forgæves.

– En lægehelikopter kom til, og her erklærede lægen dem døde på stedet, siger han.

Efterlyser vidner

Umiddelbart er der ingen logisk forklaring på, hvordan ulykken kunne ske. Vejret og vejbanen var perfekt, og oversigtsforholdene på stedet fejler heller ikke noget.

– Lige nu kan vi ikke sige noget om årsagen til ulykken, siger indsatslederen, som derfor efterlyser eventuelle vidner.

– Hvis nogen har set noget lige før eller efter ulykken onsdag eftermiddag ved 13.40-tiden, må de meget gerne ringe til politiet på telefon 114, opfordrer han.

På ulykkesstedet gik flere bilteknikere rundt og foretog opmålinger samt undersøgte de to biler minutiøst. Det blev dog besluttet at indbringe bilerne til nærmere undersøgelser på et værksted – ikke mindst for igen at kunne åbne Holbækvejen, som om eftermiddagen er meget trafikeret. Det forventes at tage op mod et par uger, før resultatet af undersøgelserne foreligger.

Politiet vil snarest tale med de tre personer, som overlevede ulykken. Men hvornår det kan ske, vides ikke i skrivende stund. Alle tre – hvoraf den ene skulle være et barn – er blevet slemt kvæstede, så derfor kan der gå noget tid, før de nærmere omstændigheder omkring ulykken bliver klarlagt. Der foreligger heller ikke nogen oplysninger om, hvor de involverede kommer fra.