Tæt på point mod topholdet

Tæt på point mod topholdet

Mathias Westrup gjorde comeback på Slagelse-holdet i søndagens nederlag efter tre måneders rejse i Australien. Foto: Thomas Olsen

Foto: Thomas Olsen

HÅNDBOLD: Slagelse HK’s 3. divisionsmandskab var marginaler fra at snuppe point med hjem fra søndagens svære udekamp mod rækkens dukse fra Hvidovre IF, som akkurat besejrede vestsjællænderne 22-21.

Første halvleg var en jævnbyrdig forestilling, hvor ingen af holdene formåede at trække fra modparten.

De første 30 minutter sluttede derfor med en smal Slagelse-føring på 11-10.

Vestsjællænderne fortsatte de gode takter i anden halvlegs indledning, hvor de også fik opbygget en tremålsføring ved stillingen 15-18.

Herefter rendte slagelseanerne dog ind i en skidt periode, hvor udvisninger, fejlafleveringer og brændte chancer affødte en måltørke på ti minutter, hvilket Hvidovre udnyttede til at bringe sig helt tilbage og i front.

Med 40 sekunder tilbage af opgøret var værterne derfor foran 22-21, men vestsjællænderne havde bolden i hænderne og stod derfor med muligheden for at tage et enkelt point med hjem.

Trods to gode muligheder i de døende sekunder, så lykkedes det dog ikke vestsjællænderne at få harpikskuglen i nettet, og de måtte derfor tage tomhændet retur til Slagelse.

– Det var et fint resultat mod topholdet på udebane. Men jeg ærgrer mig selvfølgelig over, vi ikke får point med hjem. Der bliver ikke helt hørt efter rent taktisk undervejs, vi bruger for meget tid og energi på dommerne, og der bliver spillet lidt for meget for sig selv. Derudover er vi simpelthen i for dårlig form. Vi skal i bedre form, lød det efter kampen fra Slagelse-træner, Per Sabroe.

Trods nederlaget, så kan vestsjællænderne finde glæde i, at opgøret bød på comeback til bagspiller Mathias Westrup, og målmand Oscar Ruby – den unge keeper så dog hele kampen fra bænken.

Begge spillere er vendt retur fra en tre måneders rejse rundt i Australien.

Slagelse HK ligger nummer syv med 14 point, mens Hvidovre nu topper rækken med 29 point.

Mathias Westrup gjorde comeback på Slagelse-holdet i søndagens nederlag efter tre måneders rejse i Australien. Foto: Thomas Olsen Foto: Thomas Olsen

Kamptal

3. division

Hvidovre IF – Slagelse HK: 22-21 (10-11)