Spøgelsesbilist vendte om på motorvej

Foto: Per Buurgaard Christensen
19SJÆ Storebæltsbro
  Sund og Bælt skal i gang med en del arbejder på Storebæltsbroen. Blandt andet installation af nye betalings-anlæg. Det og meget mere fortæller de om og giver blandt andet en tur op i pylonerne.
  Foto: Per Christensen
19SJÆ Storebæltsbro Sund og Bælt skal i gang med en del arbejder på Storebæltsbroen. Blandt andet installation af nye betalings-anlæg. Det og meget mere fortæller de om og giver blandt andet en tur op i pylonerne. Foto: Per Christensen Per Buurgaard Christensen

En 50-årig mand gjorde sig selv til spøgelsesbilist, da han tirsdag kort før klokken 22.30 vendte sin bil og kørte retur på motorvejen i det forkerte spor.

Den 50-årlige, der stammer fra København, var da nået frem til Storebæltforbindelsens betalingsanlæg i Halsskov. I stedet for at køre ind i et af betalingsanlæggets båse og betale, drejede han sin bil rundt og kørte retur mod Slagelse i det samme spor, han var kommet af.

Betalingsanlæggets personale slog alarm, og det lykkedes en politipatrulje at få stoppet spøgelsesbilisten ved afkørsel 40B Vemmelev. Da havde han tilbagelagt ti kilometer i den gale retning.

Flere bilister, som han mødte på sin vej, fik sig en forskrækkelse, da de pludselig mødte en modkørende bilist på den ensrettede vej. Heldigvis formåede alle at undvige, så der ikke skete uheld.

– Vi har en blodprøve på bilisten, så må vi se, om den viser, han var påvirket, siger vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland Falster Politi.