Det er fire år siden, at Danny Patrick Jensen på 30 år flyttede fra Svinninge til Skælskør. Her startede han som køkkenchef på Restaurant Solsikken. Efter Mesut Deveci overtog restauranten den 1. april, har Danny Patrick Jensen været daglig leder. Og han glæder sig altid til at tage i mod gæster fra både nær og fjern.
Artiklen fortsætter efter billedet…

Glidende overgang
Efter overtagelsen er der stille og roligt sket ændringer i restauranten. Nyt barområder, nye køkkenmaskiner og nye udendørsmøbler. For når man har en restauranten med en sådan beliggenhed, skal udendørsarealet være i top.
– Restauranten driver nærmest sig selv i sommermånederne, men vi skal også kunne trække de lokale gæster uden for højsæsonen, lyder det fra Danny Patrick Jensen.
Og Mesut Deveci, der til dagligt bor i Frederikssund, er der fuld tiltro til Danny.
– Jeg skal have restauranten her i mange år, og jeg blander mig kun i økonomi og ikke i daglig drift, fortæller Mesut Deveci, der i 25 år har arbejdet i restaurationsbranchen, og har to andre restauranter i Københavns-området.
I løbet af foråret kommer også en ny menu på Restaurant Solsikken, som gæsterne kan glæde sig til.