Snart kan du hente dine pakker flere steder

Foto: Henrik Petit
Tiffany Christensen udleverer en pakke til en kunde i butikken Den Søde Tand i Herlev, som er en af de 500 nye udleveringssteder for PostNord. Foto: Henrik Petit
Tiffany Christensen udleverer en pakke til en kunde i butikken Den Søde Tand i Herlev, som er en af de 500 nye udleveringssteder for PostNord. Foto: Henrik Petit ©Henrik Petit for PostNord Danmark

9. maj åbner PostNord hele tre nye Collect Shops i Slagelse, hvor man nemt og hurtigt kan hente sine pakker fra den stigende nethandel. De nye udleveringssteder kommer til at ligge hos Cleantex på Østre Allé, MM Legetøj i Korsgade og Østerbro Mini Marked på Østerbro.

– Jeg er rigtig glad for, at vi nu rykker endnu tættere på borgerne i Slagelse, når vi åbner tre Collect Shops mere i byen. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige der, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningerne er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Lenette Ludvigsen, distriktschef i PostNord.

I de nye Collect Shops kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid.

De nye udleveringssteder er blandt de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.