Slagelse sank til bunds på Østerbro

Foto: Simon Ydesen

På en bane, der ledte tankerne hen på Vadehavet og ikke rammen om en 2. divisionskamp, tabte Slagelse 1-2 til B93, der ganske enkelt var bedre og skarpere end det vestsjællandske 2. divisionshold.

Banen på Østerbro Stadion havde tydeligvis fået en del vand i løbet af de seneste 48 timer, og det gjorde det vanskeligt for begge hold at navigere gennem de lokale vandhuller rundt om på banen. Det hører dog med til fortællingen, at der kom en ganske underholdende gang fodbold ud af omstændighederne, som hjemmeholdet klart håndterede bedst, mens Slagelse så at sige var ude på dybt vand i flere sekvenser af kampen.

B93 kom i front midt i første halvleg ved Nicolai Olsen, der fik rettet bolden af på et forsøg fra Mikkel Jensen.

Allerede inden havde SBI-keeper Oliver Foss hevet et par gode redninger ud af ærmet.

Slagelse formåede ikke for alvor at blive farlig, mens B93 havde lidt mere bid i spillet, uden at man kan tale om en klar overvægt i chancer til hjemmeholdet.

Hvis Slagelse i pausen havde snakket om at lancere en offensiv, blev den plan skudt til jorden, da Daniel Stückler kort efter pausen gjorde det til 2-0 efter skidt opdækning i Slagelse-forsvaret.

Slagelse skal roses for at lægge B93 under pres det meste af anden halvleg, men det førte ikke til de helt store chancer.

I kampens sidste ordinære minut fik Christoffer Thrane reduceret til 1-2, da han flot fik headet bolden i mål. Slagelse formåede at mobilisere et sidste pres mod B93-målet, men det blev ved 1-2 og dermed ingen point til Slagelse.