Slagelse henter offensiv kreatør hjem

Slagelse henter offensiv kreatør hjem

Jannik Mayhöfer (i blåt) skiftede i 2021 fra Slagelse B&I til Ringsted IF, som han på billedet ses i aktion for. Foto: Jeppe Lodberg

FODBOLD: Den 23-årige offensivspiller Jannik Mayhöfer vender hjem til Slagelse B&I.

Den teknisk stærke kreatør, der primært gør sig på den offensive midtbane-position, skiftede i sommeren 2021 fra Slagelse B&I til Ringsted IF, mens han det seneste halve år har været hos Brønshøj Boldklub.

– Zouher (Zouher Abdullatif, sportschef red.) kontaktede mig for at høre, om jeg ikke havde lyst til at vende retur, da han godt vidste, jeg ikke fortsatte i Brønshøj. Og det tilbud valgte jeg at takke ja til. Først og fremmest, fordi jeg kender klubben og menneskene, men også fordi jeg bor i byen, så det er dejligt nemt at komme til og fra klubben. Mine ambitioner for foråret er egentlig bare at få så meget spilletid som muligt, få spilleglæden tilbage og så bygge på derfra. Derudover håber jeg, at vi kan ende i top fire, og at vi samtidig får spillet noget seværdigt fodbold, lyder det fra Jannik Mayhöfer.

Tilgangen af Mayhöfer er tiltrængt i det vestsjællandske, hvor man i vinterpausen blandt andet har måtte vinke farvel til holdets topscorer Martin Ahlgren, der, ligesom slagelseanernes førstekeeper og anfører Sebastian Olsen, er skiftet til Holbæk B&I.

Klubbens sportschef er da også glad for offensivspillerens retur til de rødblusede.

– Vi er glade for, at vi har fået en Slagelse-knægt hjem igen, og så håber vi på, han kan genfinde det niveau, han havde tidligere – så er der ingen tvivl om, det bliver en forstærkning med hans fremragende teknik. Men nu må vi se. Der er lige en grundform, der skal på plads først, lyder det fra Zouher Abdullatif.

Lørdag spillede Carsten Hemmingsens tropper vinterens første træningskamp, hvor det blev til et særdeles godkendt 3-0-nederlag ude mod Fremad Amagers 1. divisionsmandskab.

Næste test er en hjemmekamp lørdag 11. februar klokken 13.00, hvor Karlslunde kommer på besøg.

Slagelse B&I ligger nummer to med 25 point i DS-kvalifikationspulje 2, før der skal spilles om at undgå nedrykning til Sjællandsserien i sæsonens sidste 14 kampe.

Jannik Mayhöfer (i blåt) skiftede i 2021 fra Slagelse B&I til Ringsted IF, som han på billedet ses i aktion for. Foto: Jeppe Lodberg