Skateboardere ønsker mere mere plads at trille rundt på

Foto: Jens Christian Bachmann
Skateboarderne, rulleskøjteløberne og de BMX-cyklende i "Laden" på Korshøjvej siger, de er pressede at flere medlemmer, hvor der så ikke er så meget plads og tid til de enkelte. Derfor vil de gerne leje en hal mere og søgt kommunen om penge til det, men fået nej. Udnyt tiden bedre - der er masser af ledige timer i løbet af ugen, I kan skate og rulle rundt, lyder kommunens argument. Privatfoto: Nicolai Irinov Serebrennikov
Skateboarderne, rulleskøjteløberne og de BMX-cyklende i "Laden" på Korshøjvej siger, de er pressede at flere medlemmer, hvor der så ikke er så meget plads og tid til de enkelte. Derfor vil de gerne leje en hal mere og søgt kommunen om penge til det, men fået nej. Udnyt tiden bedre – der er masser af ledige timer i løbet af ugen, I kan skate og rulle rundt, lyder kommunens argument. Privatfoto: Nicolai Irinov Serebrennikov

SLAGELSE: Det boomer i antallet af medlemmer af Slagelse Skateboard Forening (SSF), som triller rundt i to haller på Korshøjvej 2.

Derfor er behovet for mere plads til at boltre sig på øget, lyder det fra foreningens formand, Ingvar Habibi, der på vegne af SSF har søgt kommunen om flere penge til at kunne leje en tredje hal på cirka 600 kvadratmeter, der ligger klos op ad de to andre.

Den koster 60.000 kroner i årlig leje, og hallens ejer, en landmand, er med på ideen.

Det er Slagelse Kommune bare ikke.

Her har det kommunale Center for Skole og Fritid givet Ingvar Habibi et nej til en såkaldt forhåndsaccept af at leje hallen.

Og den afvisning kan – det frygter Ingvar Habibi i hvert fald – have en række uheldige konsekvenser for de godt 350 unge unge, som bruger foreningens lokaler, der under et kaldes Laden. Og det er ikke bare skateboardere, men også unge, som kører på BMX-cykler og står på løbehjul og rulleskøjter.

Læs mere i Sjællandske mandag.