Se billeder: Bil bjærget op af havn

Foto: Picasa

Preben Madsen / Media Næstved & Søren Arildsen

Dykkere bjærgede torsdag eftermiddag en VW Golf op af dybet i Halsskov Havn. Bilen blev hejst op fra otte meter vand. Det var Falcks Dykkertjeneste, som sammen med en kranvogn var i aktion.

Bilen havde ligget på bunden af havnen i flere måneder. Allerede for tre måneder siden havde nogle fritidsdykkere observeret bilen i den forladte havn. Den lå langs bolværket ved et af de gamle færgelejer. Det fottæller Media Næstved.

Da den blev bjærget, husede den tyske vogn flere fisk, ål og ålekvabber samt et par krabber. De kom alle tilbage i deres rette element. De sørgede de tilstedeværende Falck- og politifolk nemlig for.

Da bilen kom på land, var den fortsat forsynet med en nummerplade, og ifølge Media Næstved, bekræftede en opringning til politiet, at bilen ikke var efterlyst.

Media Næstved oplyser videre, at bilen siden er meldt stjålet hos forsikringsselskabet, for iflg. nye oplysninger er der senere udbetalt forsikringserstatning på bilen. Det var på politiets foranledning, at Falck hente bilen op på land, så forsikringsselskabet kunne få køretøjet i dets besiddelse.

Hvor og hvordan bilen er endt i det dybe vand i Halsskov Havn melder historien ikke noget om.