Satsning gav bagslag efter slutsignalet

Foto: Claus Rasmussen

Korsør Slagelse leverede en pauver indsats, da holdet for nylig tabte 1. divisionskampen mod Team Sydhavsøerne med 16-23, men det blev der rettet op på, da de to hold mødtes igen tirsdag aften i pokalturneringen.

Godt nok vandt favoritterne fra Lolland igen, men først efter en dramatisk afslutning, hvor vestsjællænderne havde sejren inden for rækkevidde.

Fem minutter før tid var Korsør Slagelse foran med to mål, og først 10 sekunder før slutsignalet lykkedes det gæsterne at udligne til 30-30.

Korsør Slagelse satsede og tog målmanden ud for at fremtvinge en afgørelse syv mod seks, men smed bolden væk, og så kunne lollændernes score i det tomme mål til 31-30.

– Tiden var gået, men dommerne godkendte målet, og det er fint nok. Team Sydhavsøernes sportschef sagde også, at målet blev scoret efter tid, men jeg tager det helt roligt, siger Per Sabroe, der græder tørre tårer over exiten i pokalturneringen.

Nu kan både spillere og trænere nemlig fokusere 100 procent på overlevelseskampen i bunden af 1. division.

– Vi opnåede alt det, vi skulle og spillede en rigtig god kamp. Det virker som om, vi har fundet ind i en god rytme og har fået noget disciplin på, så det er rigtig positivt, siger Per Sabroe.