På jagt efter påskeharen: Nyt initiativ skaber liv i bymidten

Som noget helt nyt kan både børn og voksne gå på jagt efter påskeharen i Korsør bymidte. Helt frem til mandag, kan man dagligt vinde påskeæg, og som afslutning trækkes der lod om en gavekort blandt alle deltagere.

På jagt efter påskeharen: Nyt initiativ skaber liv i bymidten

Dette er figurerne du skal lede efter, hvis du vil deltage i påskejagten i Korsørs butikker. Konkurrencen løber hele påsken - også i helligdagene. Følg med på Korsør Erhvervsforenings hjemmeside. Foto: Vibeke Nørly

– Det er første gang vi laver det, og det bliver et super hyggeligt arrangement, lyder det fra Vibeke Nørly, der er næstformand i Korsør Erhvervsforening, og som har taget initiativ til påskeharejagten.

Derfor kan både børn og voksne allerede fra fredag eftermiddag og helt frem til mandag gå på jagt i byens butikker.

Markeres på vinduet

De deltagende butikker har i forbindelse med påskejagten et billede hængende i deres vindue, der tilkendegiver, at man er velkommen til at komme ind og lede efter påskeharen.

– Påskeharen bliver gemt et forskelligt sted hver dag, så man kan lede i flere butikker. Når man har fundet den, ligger der sedler, man kan udfylde med sit navn og kontaktoplysninger, fortæller Vibeke Nørly.

Den efterfølgende formiddag får man beskeden om, hvorvidt man har vundet. Vinderne bliver også offentliggjort på Facebook.

Dagspræmierne består af påskeæg, mens der tirsdag trækkes lod blandt alle de deltagende om et gavekort på 500 kroner til byens butikker.