Op på hesten igen med storsejr

Op på hesten igen med storsejr

185 centimeter høje Oluva Rasmussen rager et godt stykke op over de fleste andre kvindelige håndboldspillere, og det blev også til tre flotte hopskudsmål i Slagelses storsejr over Køge. Foto: Jens Wollesen

Foto: Foto Jens Wollesen

HÅNDBOLD: For en uge siden fik Slagelse kvinder i 3. division en ordentlig snitter i topkampen mod HØJ 2.

Vestsjællænderne tabte så klart som 30-16 – og tabte samtidig et par skridt i kampen om oprykning – men søndag eftermiddag hentede holdet en endnu større sejr.

Bundholdet fra Køge blev nemlig sendt hjem fra Spar Nord Arena med et nederlag på 30-14, og Slagelse-træner Jano Wad var godt tilfreds med at komme op på hesten igen – selv om sejren var på en billig baggrund.

– En kamp er aldrig nem, men det var en forløsning efter nederlaget mod HØJ. Og det var rart at få scoret 30 mål, siger Jano Wad, der kunne glæde sig over, at samtlige 10 markspillere kom på scoringslisten.

Emily Baunsgaard nappede topscorerværdigheden for Slagelse med otte mål, mens Selma Nissen var lige så farlig på Køges hold.

Den venstrehåndede fløjspiller, der blev brugt på højre back, var den eneste Køge-spiller, der for alvor viste divisionsklasse, og efter 14 kampe har den østsjællandske bundprop stadig sæsonens første point til gode.

Mod Slagelse var gæsterne med til 2-2, men så slog værterne et hul på fire mål og øgede stille og roligt føringen til 16-7 ved pausen.

Køge-forsvaret kunne slet ikke dæmme op for Slagelses angrebsspil, men godt midtvejs i anden halvleg mistede hjemmeholdet koncentrationen og tillod sig en scoringspause på næsten 10 minutter. Det var der dog rigeligt råd til. Køge scorede nemlig kun én gang i samme periode, da det for en sjælden gangs skyld lykkedes Fie Dam Jacobsen at snige bolden forbi værternes velspillende keeper Stella Jensen.

Kampen i tal

3. division, kvinder

Slagelse – Køge: 30-14 (16-7)

Målscorere for Slagelse: Emily Baunsgaard 8, Malene Huscher 6, Louise Nielsen 4, Oluva Rasmussen 3, Marie-Louise Viborg, Camilla Eskegaard og Amanda Jakobsen 2, Sara Holst, Frederikke Oldenburg og Nina Hansson 1.

Topscorer for Køge: Selma Nissen 8.

Udvisninger: 4-2.

Stillinger undervejs: 2-2, 8-3, 15-4, 19-8, 26-12.