Nyfødt barn bortført fra sygehus: Politiet har anholdt kidnapper

Minut for minut: Drama da bedstefar kidnappede nyfødt fra sygehuset

Foto: Presse-fotos.dk

SENESTE: Tidligere i dag blev et nyfødt barn kidnappet fra Slagelse Sygehus. Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterlyste i den forbindelse et køretøj og en mand. Køretøjet er bragt til standsning og politiet har anholdt kidnapperen – barnets bedstefar. Det nyfødte barn er i politiets varetægt.

TIDLIGERE:

– EFTERLYSNING AF DETTE KØRETØJ, som efterlyses ifm. med en barnebortførelse fra Slagelse sygehus. I køretøjet skulle befinde sig et nyfødt barn pakket ind i en dyne og en ca. 60 årig mand, som er gået med barnet fra fødeafdelingen på Slagelse sygehus. Ser man køretøjet, ring 114, skriver politiet på Twitter.

Sn.dk har talt med vagtchef Bo Georg Petersen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, der fortæller, at det er bedstefaren til barnet, der er efterlyst.

– Den 60-årige mand er bedstefar til barnet, som blev tvangsfjernet ved fødslen. Barnet forsvandt klokken cirka 18.10, siger vagtchef hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi Bo Georg Petersen.

– Der er altså tale om et helt nyfødt barn, som stort set ikke er blevet undersøgt endnu. Nu frygter vi for barnets helbred. Lige nu koncentrerer vi os om at finde barnet, så det kan komme tilbage til sygehuset.

To personer er tilbageholdt på Slagelse Sygehus i forbindelse med bortførslen. Det er moderen til barnet og et andet familiemedlem.